RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Richard Pertijs pakt de muzikale draad weer op

11-10-2018 11:08:00

 

In 1995 startte de Bosschenhoofdse zanger Richard Pertijs zijn zangcarierre.Zijn eerste optreden was in een Horecagelegenheid in Zundert waar een middag werd georganiseerd voor Stichting KIKA. De reacties van het publiek en organisatie waren dusdanig enthousiast dat Richard via via meer gevraagd werd om op diverse  locaties te komen zingen in met name Brabant en België .In 1998 kwam Richards eerste zelfgeschreven cd single ,, Zoveel van die vragen “uit ,wat een klein landelijk succesje werd. Dat was mede te danken door zijn tv optreden in de Sinkelshow op Veronica TV ,wat goed bekeken werd.


In de jaren erna bracht Richard nog meer singles en albums uit met eigen nummers en covers. Dat Richard geliefd was met zijn optredens mogen duidelijk zijn vanwege de vele aanvragen.  Uitsluitend Nederlandstalige  muziek van smartlap , rock en roll tot feestmuziek. Enkele jaren geleden moest Richard noodgedwongen drastisch zijn optredens minderen / stopzetten dit  in verband met ernstige privé omstandigheden. 


Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels heeft Richard de draad weer opgepakt. En nu na een aantal jaren heeft Richard eindelijk weer een nieuwe single met 2 Nederlandstalige liedjes. Een dag zonder jou en Wondermooie meid (2018 versie) opgenomen bij Lars van Berkel Muziek in Hoeven en uitgebracht bij VNC MUSIC. Met een nieuw team pakt  Richard zijn carriere weer op .Natuurlijk hoopt hij opnieuw op erkenning en weer volop optredens te mogen gaan doen. Daarnaast is Richard ook Radiomaker. 12 jaar was hij dat bij het Belgische Radio Valencia en vanaf 2003 tot heden bij Rucphen Fm.

 

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

 

Van maandag 8 oktober t/m zondag 15 oktober

Robert Pater – Bella Bella Señorita

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl