Als het echt een feest moet zijn, moet je bij Marco Mark zijn. Dat staat te lezen op de website van deze uit Woerden afkomstige zanger. Ondanks dat hij de afgelopen 8 jaar geen singles meer had uitgebracht gingen de optredens gewoon door. Op de achtergrond heeft hij in de tussentijd wel aan een groot aantal producties meegewerkt.

 

Het uitbrengen van een nieuwe single begon bij Marco weer te knagen. ‘Op advies van een aantal bevriende collega’s uit de muziekwereld nam ik contact op met producer Ger Oerlemans uit Alkmaar. Met hem besprak ik mijn idee en het gevoel over een nieuwe single. Ger heeft vervolgens een aantal tekstschrijver aan het werk gezet om mijn plannetje uit te werken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het nummer ‘Geloof me’, welke door Tony Anderson is geschreven. Ger heeft het arrangement tot in de puntjes perfect uitgewerkt’, vertelt Marco die trots is dat Marcel Fisser de gitaarpartijen heeft ingespeeld.

 

Marco hoopt dat hij hiermee weer op de kaart wordt gezet. ‘Mijn werkgebied ligt grotendeels in midden-Nederland met af en toe een uitstapje naar het noorden en het zuiden. Bert Schenau van Feestartiesten.nl heeft grootse plannen met mij. Hij verzorgt de promotie van m’n nieuwe single en heeft me al een aantal leuke evenementen aangeboden waar ik mag optreden, waaronder zelfs in Oostenrijk. Ik heb er weer ontzettend veel zin in’, vertelt Marco.

 

De clipopname verliep compleet anders dan verwacht. Marco laat weten dat ze zon en water nodig hadden voor het perfecte beeld. ‘We hebben een tweede dag in moeten plannen vanwege slecht weer. Gelukkig was het afgelopen zondag stralend weer zodat alles uiteindelijk toch nog is goed gekomen. Ik ben clipproducent Ger Oerlemans erg dankbaar voor zijn fantastische inzet. Het resultaat zal spoedig te zien zijn’, glundert Marco. Meer Info: Marcomark.nl

 

RTV: HubscH MEDIA promotie T +31(0)72 5054229 Limmen NH 
www.hubschmedia.com

Persbericht: Gert Reehuis – TV Oranje