Op 18 meijl.  presenteerde Lina Steevens haar nieuwe single ‘Je bent meer dan ’n nummer’. Deze single is totaal anders dan haar vorige singles, het nummer is een cover van het nummer dat the Drifters al in 1976 uitbrachten. De tekst van het nummer is geschreven door Lina zelf. Door haar samen met La Haye Sound Productions in een Motown  jasje gegoten.

 

De clip van ‘Je bent meer dan ’n nummer’ straalt rust uit. ‘Omdat het een Motown-achtig nummer is hebben we gekozen om ook in die stijl de beelden te schieten. Samen met twee achtergrondzangeressen en een trompettist sta ik op het podium te zingen met zo’n ouderwetse microfoon. Het resultaat ziet er echt mooi uit. Het lijkt net of je in het theater staat’, glundert Lina.

 

Met de steun van Stanley Hazes Artiestenmanagement en Hollandia Media Groep heeft zij de juiste mensen om haar heen die haar begeleiden.  Wat staat ons na deze topsingle nog te verwachten? Wij kunnen in ieder geval niet lang wachten tot een volgend nummer. Onze oren  genieten van haar geweldige stem.

 

Haar promotietour wordt onderbroken door een huwelijksreis naar Las Vegas. ‘Afgelopen januari heeft mijn vriend Mickel Verhoeven mij in Venetië ten huwelijk gevraagd.  Omdat we al een vakantie gepland hadden naar Las Vegas leek ons het ontzettend gaaf om daar te trouwen. Ik vroeg me wel af of dat in Nederland ook geldig zou zijn. Na veel papierwerk te hebben ingevuld is het dus gewoon hier ook geldig’, vertelt Lina.

 

Op 30 mei vindt de officiële plechtigheid plaats. ‘We vliegen met z’n tweeën op 27 mei naar Las Vegas. In totaal duurt de reis met een tussenlanding 11.5 uur. We verblijven daar een weekje. Als we terug komen in Nederland organiseren we wel een feest voor familie en vrienden’, verklapt de blonde zangeres uit Eindhoven.