Feestzanger John Eeltink was opzoek naar een opvolger voor ‘Door jou ga ik leven’. Tijdens zijn zoektocht kwam hij in Benidorm Max Muiderman tegen die daar zijn nummer ‘Hou nou toch op’ ten gehore bracht. Toen wist John het zeker: zijn nieuwe single wordt ‘Hou nou toch op’.

 

 “Ik was al een tijdje fan van Max Muiderman en dan kom ik hem ook nog tegen”, vertelt John Eeltink. De ‘Hou nou toch op’-versie van Muiderman kende hij al zo’n jaar of tien, maar toen de zanger hem twee jaar geleden tegenkwam in Benidorm, wist hij zeker dat hij het nummer zou toevoegen aan zijn eigen repertoire. Na hun ontmoeting is John ook fan van Max Muiderman als persoon geworden, hij vond het nummer altijd al leuk. “We hebben er weer een mooie draai aan kunnen geven, zodat het weer een feestknaller is geworden”, aldus Eeltink, die samen met producer Joris van Dijk het liedje in een nieuw jasje heeft gestoken zodat het precies bij de feestzanger past. 

  

John Eeltink was ook toe aan een nieuwe single. “De laatste single ‘Door jou ga ik leven’, die verleden jaar werd uitgebracht, werd goed opgepakt en gedraaid op meerdere stations, daarom moest er weer een vervolg komen”, vindt de feestzanger. Daarom komt de nieuwe single ‘Hou nou toch op’ erg gelegen. Meer info: www.JohnEeltink.nl

 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com