Frank Verkooyen, rasartiest, componist, allround zanger en bekend ook om zijn studioproducties voor Peter Beense, Willem Barth en tal van andere artiesten, kwam onlangs verrassend terug met zijn nieuwe single getiteld ‘De Waarheid’.
Deze track, die van origine dateert uit 2002, werd officieel gereleased op 27 september. Het liedje is overgoten met een echt Frank Verkooyen sausje, waardoor deze klassieker is omgetoverd tot een heuse feestplaat. 15 jaar geleden zorgde Lucas & Gea voor een behoorlijke hit met ‘De Waarheid’, maar voornamelijk in het noorden van het land.
Frank Verkooyen was al jaren gecharmeerd van deze song en is van mening dat het liedje echt veel meer landelijke aandacht verdient. Door het nu zelf opnieuw uit te brengen hoopt hij deze aandacht te bewerkstelligen. “Het kan alle kanten op met dit nummer, maar ik heb er een héél goed gevoel over. Of dat ook echt de waarheid zal gaan worden staat in de sterren”, aldus Frank.
Om het nummer een zo mogelijk nóg hoger feestgehalte te geven is kort geleden een Party Remix van ´De Waarheid´ in de versie van Frank Verkooyen verschenen en deze is deze hele week te horen als Feestknaller op Radio Caramba en te zien als Clip van de Week op FeestClips.nl.