Soms heb je dat gevoel; je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten. Zo dacht Kees Versluys ook. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts. En dat is nou precies waar de nieuwe single van Kees over gaat.
Met het nieuwe up-tempo liedje ‘Morgen Is Nog Heel Ver Weg’ laat Kees wederom zien op een hoog niveau te zitten met zijn producties. De muziek geeft al bij het intro een gevoel van herkenning. Het liedje neemt je een beetje mee terug in de tijd, naar de blues, rock & roll, en de Star Sisters. Het nummer swingt en daarom kun je er maar moeilijk stil bij blijven zitten.
Kees’ zeer ruime ervaring op de Nederlandse podia speelde een belangrijke rol bij de overweging, hoe de compositie en tekst in het gekozen thema konden samensmelten. Bovendien zou het geheel live worden ingespeeld. Dat werd een leuke, maar niet eenvoudige klus voor de sessiemuzikanten. Vooral de blazers moesten op de toppen van het mogelijk haalbare werken.
Zanger Kees Versluys heeft na zijn beroemde TV-debuut bij Henny Huisman de twee albums ‘Personality’ (1997) en ‘Endeavour’ (2002) uitgebracht. Ook heeft hij vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Sinds kort is Kees teruggekeerd naar het Nederlandstalige repertoire.
De eerste nieuwe single na deze terugkeer was ‘Souvenir’ en werd al direct Paradeplaat bij Sterren.NL. Hierna volgden ‘Kom Dans Met Mij’, ‘Eindeloos Mooi’ en ‘Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil’.
Met de hulp van een team van echte vakmensen uit de muziekbranche, gaat Kees Versluys verder met het bouwen aan zijn eigen repertoire. Deze goede samenwerking werpt nu al zijn vruchten af. Vervolgens is het de hoogste tijd om het lang verwachte, nieuwe album af te mixen en uit te brengen, waarna volgend voorjaar de planning voor de opname van een eigen muziekspecial in de agenda staat.