2016 kon haast niet beter beginnen voor Dennie van Grootheest, want in januari van dat jaar verscheen zijn debuutsingle ‘Ik Ben Blij Dat Je Gaat’. De zanger uit het Utrechtse Maarssen is nu zo’n vier jaar actief als zanger, nadat hij met zijn eigen drive-in-show al menig feestje had weten op te vrolijken.
Nadat hij in 2014 een CD had opgenomen met een aantal covers, waarmee hij op menigeen indruk maakte, was het tijd voor een eigen single. “De tijd was gewoon rijp voor een volgende fase in mijn carrière”, aldus Dennie die volop genoot van de media aandacht rond zijn debuutsingle.
Het vervolg hierop is de door Patrick de Jong geschreven en door Jurgen Hinten gecomponeerde single ‘Alles In Mijn Leven’, dat net als Dennie’s eerste single via het label van Rood-Hit-Blauw is verschenen. ‘Alles In Mijn Leven’ is een modern, up-tempo liedje met een gezellige accordeonsolo. Met deze dansbare en radiovriendelijke meezinger gaat Dennie zonder twijfel weer een flinke stap vooruit zetten in zijn nog jonge loopbaan als zanger.
‘Alles In Mijn Leven’ wordt vergezeld van een prachtige videoclip, die werd geproduceerd door Wescur Videography en is op YouTube inmiddels de 9.000 views gepasseerd.