Op 23 juni presenteerde zanger Alex Krijnen zijn nieuwe single in café De Snor in het Zeeuwse Goes. Het liedje heet ‘Zomertijd’ en is de opvolger van ‘Heel Dicht Bij Jou’, de debuutsingle van Alex. Het nummer staat in twee versies op de single. Naast de radioversie is er namelijk ook een Beachclub Remix beschikbaar.

De tekst van het vrolijke, zomerse liedje schreef Alex zelf samen met Jan Floren. De productie was in de vertrouwde handen van het team van Sonic Solutions uit Roosendaal.

Alex is geboren en getogen in Bergen op Zoom en tegenwoordig woonachtig in Goes. Hij weet wel hoe je een feestje moet bouwen. Zijn slaapkamer was boven het café van zijn oma. Zo kwam hij al vroeg in aanraking met muziek.

Alex heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig zanger. Hij zingt graag Nederlandstalig, maar kan ook met het Engelstalige repertoire prima uit de voeten. Regelmatig is Alex te vinden in caf€ De Snor om daar op te treden, maar ook in de rest van Zeeland, West-Brabant en Belgiè is hij al een graag geziene gast.