RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Tina Anders verrast met nieuwe sound

13-09-2018 09:57:00

 

Al enige jaren behoort Tina Anders tot de absolute top als zangeres. Toch heeft ze de afgelopen twee jaar nagedacht over de richting die zij in wilde gaan en die richting heeft ze gevonden.  Met “ Zusammen tanzen wir im Regen”  is ze de nieuwe weg ingeslapen en laat ze haar eerste Duitse Pop single horen. ‘Ik heb veel geleerd uit het verleden en heb veel meegemaakt en heb besloten te gaan zingen wat me na aan het hart ligt.  Natuurlijk sta ik nog achter de albums “ Unnahbar nah” en “ Purer Wahnsin” uit het verleden maar de tijden veranderen en als mens verander je mee dus is dit de sound’,  aldus Tina.


Tina kwam via haar familie in contact met de muziek en het werd al snel duidelijk dat zingen haar passie en toekomst zou zijn. Op school zat ze in verschillende koren terwijl ze 15 jaar trouw zanglessen volgde. Gevolgd door musical- en vocale trainingen. Na optreden in en met verschillende koren probeerde ze haar draai te vinden als lead zangeres in verschillende bands tot ze in 2007 besloot professioneel als zangeres de muziekbusiness in te gaan.


Er werd een platencontract getekend en optredens in binnen- en buitenland volgden. Twee albums en een aantal singles verder is Tina Anders sterker geworden en deze verandering is voelbaar en hoorbaar met “ Zusammen tanzen wir im Regen” . Deze single is het begin van een goed doordacht en “ stap voor stap” muziekplan. Een plan welke Tina Anders al heeft uitgestippeld en die iedereen kan volgen via haar facebook of door regelmatig een bezoek te brengen aan haar website  www.tina-anders.at 


Promotie : Geert Hakze/Showbizzinfo – geert@showbizzinfo.com – tel  0031(0) 642 – 54856809:53 13-9-2018

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 10 september t/m zondag 16 september

    Gerard Joling – Vakantie

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl