RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Rob Zorn wordt gechanteerd

10-10-2018 19:47:00

 

Via een privébericht op Facebook werd Rob Zorn door ene Jan Kambona gechanteerd. ‘Hij stuurt me een bericht dat ik een leuke pagina heb op Facebook en dat hij er over denkt een tweede pagina aan te willen maken op mijn naam met als doel daar allerlei dingen rond te sturen naar mensen uit mijn naam. Als ik betaal zou hij het niet doen, anders kom ik er wel achter’, meldt Rob witheet. De uit Haarlem afkomstige zanger laat in een reactie weten dat hij nooit een euro zal betalen.

 

‘Ik hoop dat je echt struikelt en al je tenen breekt. Als je bij die val ook nog je neus breekt en je je tanden uit je bek breekt zal ik lachen. Ik laat me niet chanteren, al weet je nog zoveel van me, pleur op!! Ga werken voor je poen hufter!’ aldus Rob. 


Voor al z’n volgers en fans heeft Rob een belangrijke mededeling. : Mensen, onthoud één ding goed, ik zal nooit rare praat hebben en schelden, gebeurt dat wel, ben ik het gewoon niet’, groeten, Rob

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

 

Van maandag 8 oktober t/m zondag 15 oktober

Robert Pater – Bella Bella Señorita

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl