RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Peter La Haye met nieuwe single ‘Rustig aan’ in de spotlights op Hits NL

17-01-2018 19:53:00

 

Peter La Haye staat met zijn nieuwe single ‘Rustig Aan‘ deze hele week in de spotlights op Hits NL. Peter hoopt naast de fans van het volkse muziek ook de jeugd blij te maken. De 39 jarige uit Zoetermeer afkomstige zanger/producer heeft het nummer zelf geproduceerd. Het is volgens Peter een liedje van deze tijd met de allernieuwste geluiden die momenteel verkrijgbaar zijn. Het intro heeft de juiste lengte en ook de lengte van het nummer past precies in het straatje om als radioplaat te worden bestempeld.

 

In m’n vorige single  ‘Vol in mijn leven’ zaten diverse muziekstijlen waaronder moombahton, gipsy, latin, disco en volks. De moombahtonstijl is erg populair bij de jeugd. Ouderen geven vaak de voorkeur aan volkse muziek. Mijn motto was om een productie te maken dat voor beide partijen geschikt zou zijn. Met deze middenweg denk ik daar zeker in geslaagd te zijn,  meent Peter die de tekst van ‘Rustig aan’ heeft laten schrijven door Chris Cohen.

 

Volgens Peter zal de clip ook opvallen. ‘Het bevat een pokerachtig sfeertje, is niet doorsnee en heeft een commercieel tintje. Het heeft ook iets maffia-achtig. Er zit een verhaal in van a tot z. Het is bovendien erg leuk om te zien. Als we allemaal dezelfde soort clips maken volgen we elkaar. Ik denk dat ik me op deze manier onderscheid. Clipproducent Ron Schmid zal de beelden op 14 januari schieten. Enkele dagen later zal het resultaat te bewonderen zijn’, aldus Peter. 

 

Website: www.peterlahaye.nl

Facebook: https://www.facebook.com/zangerpeterlahaye/

 

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel – Het cafeetje

 

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl