Tijdens een bezoek dat Pascal Redeker bracht aan de studio van TV Oranje in Steenwijk sprak hij met Bas Ardesch over z’n verleden, het heden en de toekomst. Veel mensen weten niet dat zijn muzikale carrière begon als DJ. Destijds stond hij met Koninginnedag met zijn ‘show’ in de straat van Bolle Jan te Amsterdam. ‘Het was altijd een gekkenhuis omdat ik er altijd ook nog bij zong. De uitbaters van Café Bolle Jan vroegen me of ik een keer op een zaterdag bij hen op wilde treden. Omdat het een klein café was met een klein podium en omdat de mensen lekker dicht op elkaar nam ik de uitdaging aan. Inmiddels sta ik daar nu al 10 ruim jaar elke donderdagavond live te zingen. Nederlandstalige nummers, maar ook oude Engelse liedjes doen het uitstekend. Het publiek komt vaak van buitenaf en hun doel is om het Amsterdamse sfeertje te proeven’, weet Pascal uit ervaring.

 

Z’n nieuwe single ‘Ik wil dansen’ gaat als een speer. Pascal krijgt dagelijks veel snapchat en Facebookberichtjes dat zijn single weer ergens gedraaid wordt. ‘Dat vind ik leuk om te horen. Ik ben overigens alweer druk met de opvolger. Het wordt een Big-Band achtig nummer vol met live blazers. Daarnaast werk ik toe aan een album dat ook niet al te lang meer op zich laat wachten. Ik ben ervan overtuigd dat een ballad ook niet zal misstaan, dus daar wordt druk over nagedacht, verklapt Pascal.

 

Tijdens de zomervakantie heeft Pascal het ontzettend druk. Gelukkig gaat hij zelf niet op vakantie omdat hij daar naar eigen zeggen niet echt van houdt. ‘Ik ga liever met m’n gezinnetje een paar weekenden per jaar weg. Daarnaast ben ik uitgenodigd voor evenementen in Bulgarije, Salou en in het bijzonder de Hart voor Muziekreis naar Turkije. Uiteraard sta ik ook weer op Dutch Valley en organiseer ik op 25 november 2018 “#MetPascalNaarDeKroeg” in Escape Amsterdam’, glundert Pascal.

 

Voorafgaand aan dit spektakel zingt Pascal vanaf 16.00 uur op het Rembrandsplein in een 5 tal kroegjes, te weten Jantjes Verjaardag, Tante Roosje, Café BloemenBeppie, K2 en Café Bolle Jan. ‘In elk café zingt ook een huiszanger en is er een DJ aanwezig. Het wordt één en al gezelligheid. Rond 19.00 uur hoop ik met alle capaciteit uit de kroeg het feest voort te zetten in Escape. We gaan daar een vette show neerzetten met een aantal gastartiesten die we tot op het laatste moment geheim houden. Geloof me maar…het wordt magisch. Als dit bevalt kon het wel eens een jaarlijks evenement gaan worden’,voorspelt Pascal. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop op: www.pascalredeker.nl