RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Otto Lagerfett zorgt voor hilariteit met nieuwe single ‘Bummsfallera’

16-05-2018 08:40:00

 

‘Bummsfallera’ is de titel van de  lang verwachte nieuwe single van Otto Lagerfett die op 16 mei 2018 verschijnt. Het is een heerlijke vrolijke single waarbij je de Duitse taal niet hoeft te kennen. Het lied draait om Otto die in een mooie auto door een stad rijdt. Als hij aan de zijkant van de weg een mooie dame ziet lopen raakt hij helemaal van slag. Hij raakt in de slip met als gevolg een bummsfallera.  De clip, die opgenomen is door Frank Swenne, levert  hilarische beelden op van zowel Otto als het meisje.  

 

‘Bummsfallera’ en z’n vorige single ‘Das kann doch nur die Liebe sein’ staan ook op z’n splinternieuwe album welke in september zal verschijnen. Alle 13 tracks zijn geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar en opgenomen bij Goldstar Music Productions in Arnhem.  

 

Otto is een Duitser die in Nederland is komen te wonen. Tijdens de wintersport in Oostenrijk leerde hij een vriendin kennen die in Brabant woonachtig was. Voor Otto reden om te verkassen naar Brabant.  Daarom is gekozen om op zondag 16 september vanaf 15.00  uur bij Partycentrum Absoluut in Sint Michielsgestel het album op grootse wijze te presenteren. Gastartiesten zijn: Django Wagner, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Ancorra, Belinda Kinear, Lytse Hille, Joey Hartkamp en Johnny Romein. De middag wordt vakkundig aan elkaar gepraat door Willie Oosterhuis. Het belooft een fantastische middag / avond vol met mooie momenten te worden dus zorg dat je er bij bent. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketpoint.

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 14 mei t/m zondag 20 mei

      Ancora – Calypso

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni – Assen

 Vrijdagavond 29 juni – Assen

 Zaterdagavond 30 juni – Assen

 Zondagmiddag 15 juli – Heerhugowaard

 Vrijdagavond 17 aug. – Zwolle

 Vrijdagmiddag 24 aug. – Bakkeveen

 Zondagmiddag 26 aug. – Apeldoorn

 Zaterdagavond 15 sept. – Ridderkerk

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl