RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Nieuwe single van Bowie Bos is vrolijk en heeft een lekkere beat

13-06-2018 08:15:00

 

Bowie Bos omschrijft z’n nieuwe single ‘Ondertussen’ als een vrolijk uptempo lied met een lekkere beat eronder. De 22 jarige uit Amsterdam afkomstige zanger was al een tijdje aan het onderzoeken welke richting hij muzikaal op wilde gaan. Het viel hem op dat veel van zijn favoriete nummers geschreven waren door Hans Louws. Zijn liedjes worden volgens Bos geschreven met een bijzondere tekstbeleving.

 

‘In maart van dit jaar stuurde ik Hans een berichtje met het verzoek of hij iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik gaf aan wat ik wilde en noemde daarbij een aantal zangers waarvan ik vond dat zij leuke muziek maakten. Even later hebben we in een telefonisch gesprek van ruim een uur enkele details besproken. Hans klonk erg enthousiast en een paar weken later was de demo van ‘Ondertussen’ gereed. Mijn vriendin en ik waren super tevreden over de tekst die perfect bij mijn leeftijd past. Ook over de beat waren we allebei zeer te spreken. Uiteindelijk heeft Ger Oerlemans ‘Ondertussen’ geproduceerd. Daarbij hebben Marcel Fisser, Daniël Metz en Ingrid Simons ook een steentje bijgedragen. Als je het doet, moet je het met goede muzikanten doen. Het resultaat spreekt voor zich’, aldus een trotse Bowie.

 

Omdat ‘Ondertussen’ een vrolijk nummer is moest dat natuurlijk ook vertolkt worden in de clip die opgenomen is op het strand. ‘Je ziet dansende mensen met cocktails in de hand genieten met als gevolg een gezellig sfeertje’, glimlacht Bowie. Meer info: https://www.facebook.com/bowie.bos

 

Media promotie van Bowie Bos in Nederland en België 

HubscH MEDIA promotie T +31(0)72 5054229 Limmen NH 
www.hubschmedia.com

 

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 11 juni t/m zondag 17 juni

Jordy van den Boer – TikkieTikkie

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni – Assen

 Vrijdagavond 29 juni – Assen

 Zaterdagavond 30 juni – Assen

 Zondagmiddag 15 juli – Heerhugowaard

 Vrijdagavond 17 aug. – Zwolle

 Vrijdagmiddag 24 aug. – Bakkeveen

 Zondagmiddag 26 aug. – Apeldoorn

 Zaterdagavond 15 sept. – Ridderkerk

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl