RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Marlous Oosting verwacht een tweeling

11-07-2018 19:38:00

 

Marlous Oosting verwacht een tweeling, zo maakte de populaire zangeres bekend. “Na zeven jaar is het eindelijk via een IVF behandeling gelukt en nu is het zover. Ik ben dolgelukkig. De afgelopen zeven jaren heeft alles in het teken gestaan van de IVF, en nu ben ik eindelijk zwanger. Niet van één kindje, maar van twee! Arnold en ik zijn zo gelukkig” vertelt Marlous opgewonden.

 

Marlous leerde haar partner Arnold Mulder negen jaar geleden kennen via de bekende volkszanger Frank van Etten. “Arnold deed Frank’s management en ik was goed bevriend met Frank geworden en zo werd ik door Frank voorgesteld aan Arnold. Sindsdien zijn we onafscheidelijk, en wonen we sinds enkele jaren net over de grens in het Duitse Kluse” vervolgt Marlous.


“We hadden eerst het gevoel dat het twee meisjes zouden worden, maar bij de laatste echo is gebleken dat het 2 jongetjes zijn. We zijn dus nu dan ook druk aan het nadenken over de namen, maar daar zijn we nog niet uit”, aldus Marlous die onlangs haar nieuwe single ‘Liefde  van mijn leven’ lanceerde i.s.m. de Zwolse rapper Piet Jr.

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 9 juli t/m zondag 15 juli

 Gini Graus – Ik wil liever vrij zijn

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Zondagmiddag 15 juli – Heerhugowaard

Vrijdagavond 17 aug. – Zwolle

Vrijdagmiddag 24 aug. – Bakkeveen

Zondagmiddag 26 aug. – Apeldoorn

Zaterdagavond 15 sept. – Ridderkerk

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl