Kees Haak treedt in de voetsporen van zijn vader

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader. Het jaar 2017 is voor de goedlachse zanger al goed begonnen, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen.

 

Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 in Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. ‘Als Ze Me Missen (Dan Ben Ik Vissen)’, ‘Is Je Moeder Niet Thuis?’ en natuurlijk de allergrootste hit ‘Foxy Foxtrot’ hebben in de jaren ’70 en ’80 de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

 

Met de uitgebrachte singles ‘Dat Moet Je Niet Doen Joh’ en ‘Zullen We Met Z’n Allen Nog Wat Nemen’, heeft hij het publiek al aardig aan het dansen gekregen. Een avond Kees Haak staat dan ook garant voor een avond gezelligheid, vrolijkheid, feest en een melancholische knipoog naar de muziek van zijn vader, dit gecombineerd met de hippe sounds van nu.

 

Eind juni verscheen de nieuwe single van Kees en de daar bij behorende videoclip. Het nummer heeft de toepasselijke titel ‘Het Is Weer Zomer’ meegekregen en is een echte Hollandse meezinger, die je al bij de eerste klanken in een vrolijke, zomerse stemming brengt.