RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Henk Ruwette giet jaren 50 lied in nieuw vaatje

10-10-2018 20:12:00

 

Henk Ruwette zingt al vanaf het moment dat hij geluid kan voortbrengen. Sinds de jaren ’80 is hij actief in de muziekwereld en heeft verschillende Nederlandstalige nummers uitgebracht. Helaas heeft dat tot nu toe nog niet tot een grote hit geresulteerd. Hij gaat het nu opnieuw proberen met het gezellige nummer “Voor mij is er één”, een cover in een nieuwe jasje uit de jaren ’50. Daarmee hoopt Henk hoge ogen te scoren. Henk Ruwette is met name in Amsterdam heel bekend met het liedje “Ajax geef ze van katoen”, wat overigens nog steeds bij elke thuiswedstrijd in de Johan Cruijf Arena te horen is. 

 

Hij heeft meerdere mooie nummers over zijn stad Amsterdam gezongen. Met zijn heerlijke Amsterdamse volkssound bracht hij oa “Die oude Westertoren”, “Het bed is zo leeg zonder jou”, “Mijn geluk is over” en “Ik zal altijd aan je denken”. Echte Amsterdamse krakers!


Henk Ruwette is in het dagelijks leven werkzaam als verkoper en op de wedstrijddagen van Ajax is hij bij de Johan Cruijf Arena te vinden. Vanuit zijn caravan verkoopt hij petten, sjaals, hoeden, badges, etc etc. Naast zijn liefde voor Ajax is er zijn grote passie zingen en Henk is regelmatig te zien en te horen op feesten en partijen, waar hij altijd weer door het dak gaat met zijn Amsterdamse gezelligheid. 

 

RTV: Willem de Bie / all4youpromotie@gmail.com

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

 

Van maandag 8 oktober t/m zondag 15 oktober

Robert Pater – Bella Bella Señorita

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl