RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Feestzanger Irvine laat jong en oud dansen op ‘Waar zijn die handjes’

17-01-2018 18:54:00

Feestzanger Irvine kreeg het idee van z’n nieuwe single ‘Waar zijn die handjes’ aangereikt door DJ Galaga. Hij had een carnaval/ après-ski liedje op de plank liggen dat echt iets voor mij was. Vervolgens heb ik dat voorgelegd aan het team waarmee ik werk. Na twee regels keken we elkaar aan en stonden de neuzen dezelfde kant op. Terplekke hebben we er alles omheen bedacht. Van het arrangement tot de videoclip en ‘Waar zijn die handjes’ was geboren.

 

Het liedje herbergt een tekst waarbij je een dansje kunt doen in de trant van Macarena. ‘Wij zijn ervan overtuigt dat heel makkelijk op te pakken is en dat men het ook gaat meedoen in het land. De melodielijn heeft echter niets met Macarena te maken. Het is een compleet ander lied. Omdat het refrein vaak terugkomt is het een fluitje van een cent om mee te dansen. Ik heb het liedje ondertussen aan verschillende leeftijdscategorieën laten horen en gaf ze de opdracht om te doen wat de tekst aangaf. Dan blijkt het heel snel te gaan. Zelfs de ‘oudere jeugd’ heeft er absoluut geen problemen mee’, glundert Irvine.

 

Omdat Irvine tegenwoordig optreedt met twee verschillende jasjes, te weten, een goudkleurig- en een zilveren jasje, heeft hij besloten om deze ook terug te laten komen in de clip. ‘Het begint op een vliegveld. Daar ga ik enkele thema’s bezoeken met het vliegtuig, waaronder après-ski, carnaval en oktoberfest en Ibizastijl. Die zie je ook terug in de plaatjes. Aan het eind van de clip ben ik zo afgepeigerd van alle bezoekjes aan de steden dat ik met een pilotenjasje aan in de armen van een 2 stewardessen val’, aldus Irvine.

 

‘Waar zijn die handjes’ verschijnt op het Storm Records label.

RTV: HUBSCH MEDIA

Persbericht: Gert Reehuis

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel – Het cafeetje

 

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl