Extra kaarten voor première van het nieuwe programma ‘Mens’ van Wende in Paradiso

 

Op donderdag 2 maart 2017 gaat het nieuwe programma ‘MENS’ van Wende in première in Paradiso te  Amsterdam.Voor deze avond zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, Cheap Jerseys ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht,  dwars door alle genres heen.

 

Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar Cheap Football Jerseys nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd. Een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op ray bans sale onszelf, onze angsten en de vraag hoe we ons moeten verhouden tot wat er om ons heen gebeurt. 

 

Wende gaat met deze schrijvers op zoek naar de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder van mens te zijn en zingt over cheap China Jerseys haar cheap nfl jerseys eigen angst, eenzaamheid, zoektocht, liefde, land en stad. Het resultaat is een intieme, verrassende en confronterende reis door  een leven vol van miniatuurvertellingen. Zo keert Wende met deze voorstelling op een moderne manier terug naar education’s haar wortels, naar het chanson, een liedvorm die als geen ander de traditie kent de kern van het menszijn te willen raken.  Voor meer info en speellijst: http://www.wende.nu

 

Fotocredits: Romy Treebusch for PUPMAG

Alle rechten zijn voorbehouden aan: Shownieuws