RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Denans heeft de smaak weer volop te pakken

16-05-2018 16:02:00

 

Denans is maar wat blij met Randy Watzeels. In de wandelgangen worden ze al getipt als succesformule.  Denans kent het jonge muzikale talent heel zijn leven al.  De vader van Randy heeft in het begin van de jaren 80 de eerste singles, toen nog op vinyl met Denans opgenomen, waaronder duetten en carnavalhits.

 

In z’n jeugdjaren heeft Randy  Denans al bezocht voor een interview en een schoolproject gemaakt van destijds zijn favoriete artiest. Inmiddels werken de mannen al een jaar samen. Eind november 2017 presenteerde Denans het nummer ‘Die Nacht’ die momenteel nog steeds een hoge rotatie heeft bij RADIONL. Ook bij tal van andere radiostations werd het lied enorm goed ontvangen. 

 

Randy stelde Hans van Aalst (Denans) de vraag of hij zin en tijd had om samen niet alleen een nieuw liedje te maken, maar ook of ze het samen konden schrijven zoals hij dat vroeger deed met zijn pa. Ondanks het leeftijdverschil ontstond er wederom een geweldige samenwerking en in 1 middag werd het nieuwe liedje geschreven. Uiteraard met een echte Denans tekst ,oftewel feest met een glimlach. Of het liedje voor- of net na de zomer uitkomt moeten ze nog overleggen met het platenlabel PartyBob van Berk Music.

 

Denans  zit daarnaast weer volop in de muziek/TV wereld met een radio en TV programma op “Ons West Brabant” welke in geheel West Brabant te zien en beluisteren is. ‘Ik ben een zeer tevreden man, zeker nu het nieuwe liedje bijna klaar is.  Ik vind het heerlijk om met deze jonge, maar zeer talentvolle,  mensen te mogen werken’, aldus Denans.

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 14 mei t/m zondag 20 mei

      Ancora – Calypso

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni – Assen

 Vrijdagavond 29 juni – Assen

 Zaterdagavond 30 juni – Assen

 Zondagmiddag 15 juli – Heerhugowaard

 Vrijdagavond 17 aug. – Zwolle

 Vrijdagmiddag 24 aug. – Bakkeveen

 Zondagmiddag 26 aug. – Apeldoorn

 Zaterdagavond 15 sept. – Ridderkerk

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl