Concert Snollebollekes in anderhal uur uitverkocht

Afgelopen zaterdag gingen de kaarten voor Snollebollekes Live in Concert in de verkoop. Er was een ware run op de kaartjes, want binnen anderhalf uur waren de tickets uitverkocht. Het concert vindt plaats op zaterdag 30 maart in de Gelredome in Arnhem.

“Nondeju, hier ben ik voor het eerst in mijn leven sprakeloos van. We gaan er een spectaculair feest van maken. We bouwen speciale dansdecks over de tribunes heen, zodat we een volledig uitverkocht GelreDome van links naar rechts kunnen laten gaan”, laat Rob Kemps, zoals Snollebollekes in het echt heet, weten.

Ook eigenaar Adrie van der Berk van platenmaatschappij Berk Music is overdonderd door de enorme belangstelling. “Helemaaaaaal uit munne plaat…. the day of my life. SNOLLEBOLLEKES LIVE in CONCERT in GELREDOME in 2 uur tijd helemaaaaal uitverkocht. Kei trots op heel ons teamke”, laat hij via Facebook weten.

Mede-bedenker van Snollebollekes Maurice Huismans (DJ Maurice) ziet zijn dromen werkelijkheid worden door het overdonderende succes van de act. “Speciale dagen! Supertrots! Na 20 jaar draaien gebeuren eindelijk de dingen waarvan je altijd gedroomd hebt!”, aldus de DJ op social media.

Vandaag heeft David Brons van het organiserende Matrixx een gesprek met GelreDome-directeur Herald van de Bunt om de mogelijkheden van een tweede concert te bekijken. Brons denkt aan een familieconcert op zondagmiddag 31 maart of een tweede 16+ concert op vrijdagavond 29 maart. “Of we laten het gewoon bij één optreden. Dat kan ook nog de uitkomst zijn”, staat te lezen op de website van De Gelderlander.

Op www.snollebollekesliveinconcert.nl kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste weet of er een extra concert komt.