‘Ja Ja, De Moord Ermee’is de titel van de allernieuwste carnavalskraker van de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek; Johnny Gold. Deze keer heeft hij het liedje zelf geschreven en gecomponeerd, en met de hulp van zijn inmiddels vaste topproducer Harald Queens is er wederom een feestkneiter ontstaan die de vele café’s, tenten en zalen weer helemaal dakloos zal gaan maken.
Omdat Johnny net zoals het carnaval, zijn oorsprong vindt in het gemoedelijke Noord-Brabant, heeft hij er voor gekozen om het deze keer dicht bij de deur te houden en het Brabantse gezegde ‘de moord ermee’ als uitgangspunt te nemen voor deze bijzonder feestelijke en weer zeer herkenbare Johnny Gold productie.
‘Ja Ja, De Moord Ermee’ zal tijdens de apresski in de vele wintersportgebieden en tijdens carnaval weer garant staan voor een hoog feestgehalte. Onze zuiderburen zijn er inmiddels ook achter dat behalve Jettie Pallettie ook johnny Gold het feest in een hogere versnelling kan gooien, dus zal de productie ook in België feestelijk worden ontvangen.