Eerder dit jaar verscheen het album ‘Goud’ van Rene Schuurmans. Dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is; verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire. “Ik zie mijn optredens en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand; gezond voor lichaam en geest”, aldus de 52-jarige Brabantse zanger.
Zijn nieuwe single ‘Kom Geef Wat Kleur Aan Je Leven’ springt eruit als exotische variant en bij het horen van de klanken van de bouzouki lijkt de zomer voor altijd te duren.
Al jarenlang bewijst Rene Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland. Het dak gaat er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als ‘Laat De Zon In Je Hart’, ‘Hela Ho’, ‘Bij Ons In Brabant’, ‘Mooie Meisjes’ en ‘He, Doe Niet Zo Sexy’ bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement.
Het afgelopen jaar is Rene Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur van het Levenslied. Een titel die hij met trots draagt. Ook is hij namens Omroep Brabant tot Nachtcommissaris van Noord-Brabant uitgeroepen. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen. In deze rol heeft Rene al vele horecagelegenheden voorzien van een eretitel ‘keileuk’ met het daarbij horende keurmerk.