Addie Compen en Koen van Steenbergen, beter bekend als de Lawineboys, doen een gooi naar de titel zomerhit van het jaar. Net als Willem Barth hebben zij hun oog laten vallen op het nummer ‘Wittie Vizie’ van de Surinaamse Iwan Esseboom. Samen met producer Waylon van der Heijden hebben zij het liedje in een compleet nieuw en opzwepend jasje gegoten.
‘Big Mamma’, zoals het liedje heet, een super gezellig nummer, dat al na één keer horen in je hoofd blijft hangen en zie het er dan nog maar eens uit te krijgen. Het uitermate aanstekelijke melodietje en de hoge dansbaarheid zouden er zomaar eens voor kunnen gaan zorgen, dat ‘Big Mamma’ gaat uitgroeien tot dé zomerhit van 2017.
De Lawineboys zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse Feestcircuit. Deze succesvolle feestact bestaat inmiddels al zo’n 15 jaar en heeft in die jaren menig hit gescoord. Iedereen zingt nummers als ‘Sex Met Die Kale’, ‘Wat Zullen We Drinken’, ‘Als We Gaan’, ‘Over 100 Jaar’, ‘Marianne’ en ‘Laat Maar Waaien’ uit volle borst mee.