Als er iemand is die dé allergrootste feesthit van het duo Jan & Zwaan zou mogen, nee beter gezegd, zou móéten coveren dan is het wel Johnny Gold, want laten we eerlijk zijn, hier komt de doorsnee artiest niet ongestraft mee weg om aan dit stuk Nederlandstalige hitgeschiedenis te komen, maar net als met ‘Samen Zijn’ gaat Johnny wederom de uitdaging aan.
In 1981 stond deze Hollandse feestkneiter wekenlang tussen wereldsterren als Grace Jones, Phil Collins en Michael Jackson in de Nederlandse Top 40 en nu na vele jaren heeft Johnny samen met zijn vaste producer Harald Queens dit nummer opnieuw opgenomen, ze hebben het stof er flink afgeschud en eigentijds gearrangeerd zonder afbreuk te doen aan de originele versie.
BVFODVM oftewel ‘belachelijk-veel-feest-op-de-vierkante-meter, dat is eigenlijk hoe je deze productie het beste zou kunnen omschrijven, een één tweetje tussen Johnny en het ambiance- en achtergrondkoor, met de accordeon en viool als hoofdinstrumenten. Wij denken dat Johnny met deze productie heel feestvierend Nederland en Belgie na ruim 36 jaar weer uitbundig “joebie joebie die ha ha ha” mee zal laten zingen.