Op vrijdag 5 Mei vierde de Leidse zanger Mart Hoogkamer zijn 19e verjaardag. Op die dag verscheen tevens zijn nieuwe single ‘Lekker Leven’. Het is alweer de derde single van de talentvolle Leidenaar die vorig jaar tweede werd bij de RTL4 talentenjacht Holland’s Got Talent. ‘Lekker leven’ is een leuke en gezellige up-tempo single die lekker in het gehoor ligt en makkelijk is mee te zingen, want na één keer luisteren zing je hem al moeiteloos uit volle borst mee. De videoclip van de nieuwe single werd onlangs tijdens een werkvakantie geschoten op Gran Canaria en zal spoedig te zien zijn.
Mart Hoogkamer bracht op het label van zijn platenmaatschappij Sony Music tot nu toe drie singles uit; een duet met Willeke Alberti getiteld ‘Lach, Beetje Huilen’, zijn debuutsingle ‘Ik Droom’ en nu dan de nieuwe single ‘Lekker Leven’.
‘Lekker Leven’ is al op vele radiostations te horen en deze week is het nummer Feestknaller op Radio Caramba. Afgelopen zaterdag gaf Mart zijn eerste live concert in het Event & Convention Center Leiden.