Zanger Erik Adams uit Druten is de muziek met de paplepel ingegoten. Hij speelt piano, zingt en speelde jarenlang in diverse bandjes. Tegenwoordig is hij bijna wekelijks op pad voor muzikaal entertainment als echte allround zanger. Hij schreef zelf al verschillende nummers die hij uitbracht op zijn eigen label AMusicrecords.
Begin 2018 zocht Erik contact met producer Andre Kooiman en vroeg hem een gloednieuwe single te maken. Deze keer gaf hij het creatieve proces helemaal uit handen en schreef en produceerde AndrĂ© Kooiman voor Erik een lekkere nieuwe feestplaat getiteld ‘Dat en Jij’.
De lekkere vette sound van het arrangement met mooie blaas- en accordeonpartijen geeft meteen een gezellige sfeer aan het nummer. In combinatie met de mooie volle stem van Erik komt de productie optimaal tot zijn recht.
Bij het liedje is een mooie videoclip opgenomen die onder meer te zien is op Youtube en bij TV Oranje. Met deze nieuwe single laat Erik Adams een compleet nieuw geluid horen, dat we nog niet eerder van hem hoorden.