De Utrechtse zanger Rocky Pauw is al jaren actief binnen het Nederlandstalige muziekcircuit. Aanvankelijk begon hij met optredens in kleinere locaties bij onder meer verenigingen en buurthuizen. In de loop der jaren heeft Rocky zich echter weten te ontwikkelen tot een professioneel allround zanger die druk wordt geboekt voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen tot zelfs ver over onze grenzen.
De zanger, die sinds 2003 een graag geziene gast is op de podia en in 2013 zijn 10-jarig jubileum vierde met een grootst feest, heeft de afgelopen jaren al vele singles op zijn naam mogen zetten. De nieuwe single van Rocky is getiteld ‘Zoals Je Weet’ en is gebaseerd op een het gelijknamige liedje van Corry Konings uit 1990. De oorspronkelijke tekst is geschreven voor een vrouwelijke artiest, maar deze is door Femke Reuvers zodanig bewerkt, dat Rocky Pauw het kon opnemen.
In de studio is het nummer onder de bezielende leiding van Frank Verkooyen verder opgefrist. Het resultaat is een fraai en lekker ritmisch swingend liedje. ‘Zoals Je Weet’ is de eerste single van Rocky Pauw dat verschijnt op het label van Nationale Artiesten Parade.