Het was zanger Patrick Dano die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties tipte, dat het Brabantse dorp St. Willebrord een talentvol, jeugdig en aanstormend artiest herbergt; Tony van den Dungen! “Tony is er weer zo één volgens mij, een nieuw talent die er heel veel voor over heeft om een goede start te maken, hij heeft echt alles al professioneel voor elkaar”, vertelt Ronald.
Als één ding inderdaad opvalt aan deze jonge zanger, is het wel dat hij zeer gedreven te werk gaat en zich laat omringen met een top team bestaand uit louter professionals. Zo wordt hij bij zijn optredens muzikaal bijgestaan door een gerenommeerd geluidsbedrijf, is zijn door Score Promotions geplugde debuutsingle ‘Ik Voel Me Top’ op het label van Rood-Hit-Blauw verschenen en nestelde de jonge Brabander zich voor de opnames ervan achter de microfoon van de HQ Studio van producer Harald Queens.
‘Ik Voel Me Top’ is een debuutsingle om U tegen te zeggen. Met deze op-en-top swingende vrolijkmaker die ongetwijfeld de dansvloeren tot de laatste plaatsen gaat vullen, geeft Tony van den Dungen zijn visitekaartje af.