Op 22 maart verscheen de nieuwe single van zanger en entertainer Peter Dons. Het nummer luistert naar de gezellige titel ‘Geniet Van Het Leven’. Een titel die bruist van energie en dat geldt zeker ook voor het vrolijke gezellige maar vooral positieve liedje. De melodie van de track nestelt zich al direct in je hoofd en is er dan nog maar moeilijk uit te krijgen.

‘Geniet Van Het Leven’ is afkomstig van het nieuwe album ‘Geloof, Hoop En Een Heleboel Liefde’. Het album verschijnt deze maand en bevat veertien liedjes, waarvan zeven liedjes door Peter Dons zelf geschreven zijn. De arrangementen zijn in samenwerking met Peter van Leerdam gemaakt en het album is opgenomen in de High Waves studio in Maasland.

Uiteraard is er voor ‘Geniet Van Het Leven’ een schitterende videoclip gemaakt door Jaap van Didden van JvDvideo.nl uit Vlaardingen.

Na zijn theaterconcert van vorig jaar in theater Zuidplein in Rotterdam lijkt Peter de wind in de rug te hebben, wat geresulteerd heeft in vele optredens in het land. In maart van dit jaar heeft hij zijn 2.500ste optreden mogen verzorgen. Zijn eerste optreden deed hij in 2004; het jaar waarin hij zijn droom in vervulling liet gaan door professioneel zanger te worden.