Zanger Marijn van Geel is terug. Hoewel hij de afgelopen jaren nog regelmatig optrad, verschenen er geen nieuwe singles meer van de zanger uit Steenbergen. Met het verschijnen van het nieuwe nummer ‘Op Een Dag’ lijkt daar nu verandering in te komen.
Marijn werd geboren in Bergen op Zoom, maar woont inmiddels al heel wat jaartjes in Steenbergen. Toch heeft hij nog altijd een sterke band met zijn geboorteplaats. Dat blijkt ondermeer uit het feit, dat de single presentatie er plaatsvond, maar ook voor de opnames van de bijbehorende videoclip koos Marijn voor zijn geliefde Bergen op Zoom.
De nieuwe single heeft de titel ‘Op Een Dag’ meegekregen en Marijn is er buitengewoon blij mee. “Het is m’n eerste nieuwe plaat na zes jaar. Ik liep afgelopen najaar na te denken over dat ik wel toe was aan iets nieuws. En alsof het zo moest zijn kreeg ik een e-mail van John Nijssen en Stefan Uijtdewilligen. Zij hadden een leuk lied en dachten dat het echt iets voor mij was. Nou, daar kregen ze helemaal gelijk in!”, vertelt de zanger op kijkopBergenopZoom.nl.