De Groninger volkszanger Burdy viert oakley outlet zijn 25 jarig artiesten jubileum op 11 februari 2017 in Roden. Het begon allemaal met een geheime zender en het draaien van plaatjes in de plaatselijke discotheek. Inmiddels staat Bert Schaap al 25 jaar als zanger Burdy op de buhne. Een unieke mijlpaal. Eentje die op 11 februari 2017 gevierd wordt met een groots jubileumfeest vol verrassingen. Als Burdy op development 11 februari 2017 in De Pompstee in Roden zijn jubileumshow geeft, is het exact op de dag af 25 jaar geleden dat de inwoner van Ulrum zijn eerste single presenteerde.

 

De eerste single was ‘De vizzers van Zoltkamp’. Dit nummer werd op 11 februari 1992 tijdens een feestavond van cafe Neptunus in Ulrum gepresenteerd. Inmiddels heeft Burdy meer dan 150 eigen geschreven nummers. Sinds ‘De vizzers van Zoltkamp’ en 150 andere nummers, is Burdy op het punt aangekomen om een groot jubileumfeest te vieren.

 

Vijfentwintig jaar zit hij in het vak en dat is voor de Ulrumer zanger reden voor een groot zangfestijn in De Pompstee in Roden. Niet alleen met optredens van hemzelf, maar ook van een aantal collega-artiesten. De namen van de gastartiesten blijft tot 11 februari een verrassing. Tijdens het jubileumfeest brengt Burdy zijn grootste cheap jerseys hits ten gehore, alsmede enkele ‘verrassingsnummers’. De zanger wordt daarbij begeleid door de band Nuchter XL en een dansgroep die het showelement verhogen.  

 

Op deze avond wordt ook het nieuwe dubbel album gepresenteerd met hierop 4 splinternieuwe liedjes geproduceerd door Martin Sterken. Het album wordt uitgebracht door de CD Hal Ruinen cheap nfl jerseys die de Cd landelijk distribueert. Ook komt er een nieuwe DVD met de 40 mooiste clips van Burdy. Uniek is ook de usb-stick in de vorm van een pen, die op deze avond te koop is. Op de cheap football jerseys usb-stick zijn alle liedjes van Burdy verzameld. Uniek, omdat zoiets nog niet eerder is gebeurd volgens de zanger. ‘Je moet vernieuwend zijn in deze wereld’, meent hij.  Voor iedereen, die van Burdy en zijn muziek houdt is 11 februari een must. Als voorloper op Baratas Ray Ban het nieuwe album verschijnt er eind januari  een speciale jubileum single met de toepasselijke titel ‘Mijn vrienden bedankt’ en als tweede track ‘Ons dorp’.

Alle rechten zijn voorbehouden aan: Shownieuws