RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Bökkers geeft startschot voor 2018 tour Heino

16-01-2018 12:30:00

 

De tent is opgezet, het bier staat koud en het startschot kan worden gegeven! Bökkers trapt de “Schorem Uut De Schiettente Tour” af in Heino met het Startschot Weekend.  Het betreft een tweedaags evenement met zaterdag 3 maart de show van Bökkers aangevuld met DJ Dre en de Ruige Rita’s. Op zondag 4 maart  is er een lekkere na-kater middag met o.a. fanfare Ons Genoegen, country band Music Road Pilots en gastoptredens van Bökkers. Een middag gevuld met drank, lekker eten, muziek en vooral veel gezelligheid.  

 

De show van Bökkers op zaterdag 3 maart vindt plaats tussen 19.00 en 01.00 uur. De na-kater show op zondag 4 maart begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Kaarten kosten voor de zaterdagavond €15 en voor de zondag 4 maart €10. Op zondag ontvangt de bezoeker 4 munten na aanschaf van een kaartje. Kaarten zijn vanaf aanstaande vrijdag 19 januari om 11:00 verkrijgbaar via de website van Bökkers: www.bokkersband.nl en bij de Smulbaai in Heino. 

 

Bökkers sloot 2017 goed af met een uitverkochte show in Paradiso, een succesvolle editie van Koele Koele en meer dan 100 andere shows door het hele land. In 2018 lijkt de band dit te overtreffen met al reeds aangekondigde shows voor Down The Rabbit Hole Festival, Paaspop, Dauwpop en de Zwarte Cross. In 2017 bracht Bökkers hun 6de album ‘Schorem Uut De Schiettente’ uit. Met dit album op zak gaat de band op clubtour langs zeven Nederlandse podia. Afgewisseld met tentfeesten en festivalshows ziet het ernaar uit dat 2018 wederom een bomvol jaar zal worden. 

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer…

 

 

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel – Het cafeetje

 

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl