RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Bob van Veen droomt over een vrouw

19-06-2017 19:15:00

 

Op 21 juni 2017 komt de nieuwe single ‘Ik wil jou’ van Bob van Veen uit. Bob is er van overtuigt dat het nummer in de smaak van de mensen valt. ‘Het is een vrolijk liedje dat over een  vrouw gaat die steeds in m’n dromen weer voorbijkomt. Daar wil ik natuurlijk heel graag bij zijn. …daarom heet het nummer ‘Ik wil jou’. Het script van de clip heb ik samen met de gebroeders  Oerlemans bedacht. Het wordt een regelrechte knaller’, voorspelt de 34 jarige zanger uit Hilversum.

 

De tekst van ‘Ik wil jou’ is geschreven door Emile Hartkamp. De opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar.’ Het is inmiddels de derde productie die ik bij Ger heb opgenomen. Ik ben heel erg tevreden met deze samenwerking. Ger heeft het geheel  nieuwe liedje in een mooi jasje gestoken. Het eindresultaat is echt fantastisch’, aldus van Veen die aangeeft de  komende tijd  ter promotie van z’n nieuwe single veel radiostations in Nederland gaat bezoeken. Meer info:  www.facebook.com/bob.vanveen.16?fref=ts

Vorige pagina

 

Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

   Van maandag 19 juni t/m zondag 25 juni

       Gebroeders Ko- Wj slaan nooit een feestje over

 

 

 

 

 

 

 

 


Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 


 

 


Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl