Bijzondere CD-presentatie voor nieuwe single Alwin

Na zijn single van vorig jaar ‘Jij Hebt Veel Meer Dan Andere Vrouwen’ heeft Alwin samen met zijn vaste producers Emile Hartkamp en Norus Padidar een waardige opvolger gemaakt. Het liedje, dat luistert naar de titel ‘De Kriebels’, is wederom een liedje dat je al na een paar keer luisteren de hele dag blijft meezingen. De vrolijke klanken, de opbouw en het herkenbare stemgeluid van Alwin zorgen ervoor dat het in je hoofd blijft hangen.

 

Ter ondersteuning van het liedje is er een videoclip gemaakt, waarvoor op diverse mooie locaties beelden zijn geschoten. Zo werd er onder andere gefilmd bij het jongste kasteel van Nederland. Het kasteel werd gebouwd in 2010 en is een exacte kopie van een bestaand kasteel in Frankrijk.

 

De presentatie van de single vond op ludieke wijze plaats. Alwin wil graag dicht bij zijn fans staan en daarom organiseerde hij  geen ‘normale’ CD-presentatie, maar mochten fans bij hem thuis op de koffie komen. Bijna 100 fans kregen onder het genot van een bakje koffie en een echte Zeeuwse bolus als eerste de nieuwe single te horen. Beelden hiervan zijn te zien op Facebook. Uit handen van Ivo Franklin en onder het toeziend oog van niemand minder dan Frans Duijts kreeg Alwin tijdens deze bijzondere presentatie het eerste exemplaar van de nieuwe single uitgereikt.