RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS

Algemeen

Album Wesly Bronkhorst hoogste nieuwe in album top 100

19-12-2018 19:14:00

 

Het nieuwe album ‘Trots’ is na de release op 6 december de hoogste nieuwe binnenkomer in de album top 100. Wesly heeft samen met Raymond de Bruijn en Hans van Vondelen de teksten en muziek geschreven. Daardoor zijn deze authentiek en dicht bij de populaire zanger zelf gebleven en laat Wesly volgens de juryleden van ‘De Edison Pop 2019” ,waar Wesly met dit album voor is genomineerd in de categorie Hollands, de liedjes horen die dit genre onverwoestbaar en herkenbaar maken en wat mede komt door de begrijpelijke teksten en de muzikale vorm waarin het album is gegoten.


De voor een ‘Edison Pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum met een groots concert in het tot de laatste stoel uitverkochte Concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij dit jaar verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’.  Zijn bekendste liedjes zijn ‘Kom Allemaal Maar In Mijn Armen’, ‘Als Jij Had Gedacht’ en natuurlijk de hit van 2018 ‘Trots Op Jou’. Voor die single kreeg hij onlangs een BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Single 2018’ en een Buma NL Award voor ‘Meest Gestreamde Track 2018’. Het nummer dat weken lang op nummer 1 stond heeft, 9 maanden na de release, bijna 4,5 miljoen views op YouTube en is op Spotify al bijna 2 miljoen keer beluisterd. Wesly Bronkhorst is op dit moment een van de meest geboekte artiesten van Nederland.

 

“Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live op 4 oktober. En voor het succes van het liedje ‘Trots op Jou’ dit jaar. Een droom die uitkomt! Ik ga er voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten.”, aldus Wesly Bronkhorst. Kaarten zijn direct in de verkoop gegaan via www.weslybronkhorstlive.nl  


RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762

Vorige pagina